Snyggast på fest

Den 18 november var det dags för GQ Magazines Men of the Year Party på Chateau Marmont i Hollywood. Självklart var det många snyggingar där men snyggast var såklart Taylor Lautner! Kolla bara på bilden!

Taylor Lautner var sötast på GQ Årets Man- gala!


En nykomling i Twilight Saga

OBS! Varning för spoiler!
Nu är det säkert! Mckenzie Foy kommer att spela Renesmee i Breaking Dawn! Alltså Bellas och Edwards dotter. Mckenzie är 9 år gammal och jättesöt. Hon passar verkligen in i Twilight Saga tycker jag. Vad tycker du?


Alla gillar inte Twilight..

Alla är tydligen inte Twilight fans! Rob, Kristen, Taylor och alla andra i Twilight befann sig för någon vecka sedan i Rio de Janeiro för att spela in scener till Breaking Dawn och några invånare blev tydligen väldigt upprörda över allt "kaos" som inspelningen skapade så dom började protestera. Det var till och med någon som satte eld på en offentlig toalett, och då blev det ju ännu mer panik! Men allting löste sig tillslut och Rob och Kristen kunde filma några söta kysscener som vi alla längat efter ;)

Här kommer några smakprov..

Aw!



Taylor ♥ Lily = SANT!

Ojojoj, nu har det gått riktigt lång tid sen vi bloggade. Men nu kör vi igång igen! Vi har ju kvar våra trogna läsare! Jag tänkte börja med att skriva lite het skvaller om Taylor Lautner. Taylor ska nämligen spela varulv i en ny film som heter Abduction. Hans medskådis var Lily Collins! För er som inte vet vem det är så är hon en fashionista. Dom två har tillbringat en hel del med varandra under inspelningarna och nu är det officiellt! Dom dejtar! Sååå söta dom är tillsammans! Eller vad tycker ni?




Taylor Lautner har en ny flickvän!
                               Tay                                                                 Lily

RSS 2.0