Booboo Stewart

Booboo Stewart ( Seth Clearwater )
Booboo spelar varulven Seth. Booboo är sångare, dansör och skådespelare och bara 16 år. Han har turnerat i USA med Miley Cyrus och Jonas Brothers. Han upptäcktes vid en talangjakt och har haft mindre roller på tv och film. Booboo kan också kampsport och 2003 blev han världsmästare i kampsporten MMA och får därför många stunt roller.



Taylor Lautner är inte den ända med 6-pack ;)


Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard ( Victoria )
Bryce spelar rollen som den elaka vampyren Victoria. I Twilight och New Moon var det Rachelle Lefevre som spelade Victoria men i Eclipse ändrades det. Bryce fick ta över rollen eftersom Rachelle hade svårigheter med tidsfristen, d.v.s hon kom inte i tid. Rachelle sa att hon visste inte att hon hade fått sparken eftersom hon inte hade räknat med att ett fåtal dagars imspelning för en annan film skulle få sådana konsekvenser. Bryce Dallas Howard är 29 år och regissörens ( Ron Howard ) dotter. Bryce har varit med i filmer som "The Village", "Spiderman 3" och "Terminator - Salvation".


Xavier Samuels

Xavier Samuels ( Riley )
Xavier är en 26 år gammal skådespelare från Australien. Han spelar Riley, Victorias följeslagare. Riley blir vampyr i början av Eclipse när han kommer ut från en bio. Det är Victoria som förvandlar honom eftersom hon vill skapa en armé som ska hjälpa henne att döda Cullens. Ända fram till Eclipse så var Xavier inte alls känd i Hollywood utan hade bara gjort några australienska filmer. Men nu har det verkligen ändrats !




Förklaring .. ? ☺

Hej alla läsare ! Ville bara säga att vi kommer att åka till Ven tidigt i morgon så vi kommer inte kunna uppdatera bloggen men så fort vi får täckning så ska vi uppdatera! Vi kommer inte va borta länge så glöm inte bort oss ;)

Kram ! TTS


Svar till Sara :)

Svar till sara på Bo Hoss The Blacks?

"men e de de som e me i filmen eller e de ett annat som man har byggt ? tacksam för svar . bra blogg ! :D"

Nej det är inte det riktiga som är med i filmen utan ett hus som man har byggt för att exakt likna Blacks hus. Man kan hyra det när man åker på semester men jag vet tyärr inte riktigt var det är.

Hoppas detta var svaret på din fråga ;)


Bo hoss the Blacks?

Har ni någon gång tyckt att twilight sakerna börjar gå över gränsen? Jag har faktiskt inte det det vill säga för äns nu.

Nu kan man bo i The Blacks hus. Man kan sova i allas olika rum laga mat i ett kök som är exakt som det i böckerna o filmen. De är lite extremt men ändå coolt tänk att gå och lägga sig i Jacobs rum t.ex.




Huset? vad tycker ni? Coolt eller bara väldigt extremt?

creds

Svar på fråga

Hej alla läsare ! Det här är väll inte en fråga om Twilight men vi svarar på den ändå. Det var en tjej som frågade om man får kopiera från vår blogg och det får ni bara ni skriver var ni tog det ifrån. :) Kram ! TTS


Ashley - gymnarkoman ?

Ashley Greene ( Alice Cullen ) gick på inte bara ett, utan 2 gym i går! Hon har verkligen tränat mycket på sista tiden.  Hon kanske tycker att som kändis måste man vara smal ? Hoppas hon vet när hon ska sluta ..




Avslöjad

Tidigt i morse så var Kellan Lutz flickvänn, AnnaLynne McCord, på väg ut från hans hus. Såklart så var det ju en papparazzi där och tog några bilder. Lite konstigt är det faktiskt pågrund av att Kellan bor fortfarande hos in mamma ! Det var kanske därför hon smög ut så tidigt .. ?




vad har du på dig Ashley?

Vad har du på dig Ashley?? Ashley Greens kläder brukar vasa jätte snygga och listas på top 10 listor av bäst klädda kandisar men den här klänningen listades på 10 plats altså fulast av posh24 för några veckor sen.

så har skrev dem:
. Vanligtvis älskar vi Ashley Greenes val av outfits, men inte ens hon kan få denna billiga klänning att se moderiktig ut! Den ser inte bra ut på hennes kropp och polokragen ger oss mardrömmar!


Klänningen var värligen inte nått av de snyggaste hon har haft på sig.

10. Vanligtvis älskar vi Ashley Greenes val av outfits, men inte ens hon kan få denna billiga klänning att se moderiktig ut! Den ser inte bra ut på hennes kropp och polokragen ger oss mardrömmar!



hot or not?

Misstag

Jag tänkte komma med lite misstag som var i Eclipse :)

- I sista scenen när Edward och Bella sitter på ett fält och solen skiner så glittrar han inte.

- Precis som i New Moon så sitter Bellas bit märke från James på fel arm.

- När Cullens kollar på nyheter om Seattle så är det natt där och reportern säger "this is CNN live". Men hos Cullens så är det dag. Forks och Seattle ligger båda på Washington coast så det kan inte vara natt på ett ställe och dag på det andra.

- När Edward dödar Victoria så hennes huvud flyger av så är ögonen öppna. Sekunder senare, från en annan vinkel så är dom slutna.

- Tidigt i filmen när Bella sitter på soffan och pratar med hennes pappa, kolla då på hennes högra öra. Ibland är det hår framför det, ibland inte.

Det finns bara 8 misstag i Eclipse.


Love Is In The Air

Kellan Lutz (Emmet Cullen) och Beverly Hills-skådisen AnnaLynne McCord har kommit ut med att dom är ett par. Nu i helgen så firade dom AnnaLynnes födelsedag i Vegas. Förra året hade Kellan glömt bort hennes födelsedag och det slutade med att paret gjorde slut. Men det här året hade han inte glömt bort något och paret kunde knappt hålla sig ifrån varandra :)




Dissar Twilight

Det brittiska bandet Muse har sagt i en intervju med BBc att det kändes som att dom "sålde sina själar" när de gick med på att ha med sina sånger i alla Twilight filmerna. Muse sa också att filmerna inte tilltalade dem och att de egentligen bara ville få mer fans. Jag tycker att dom borde tänka sig för innan dom dissar Twilight. Twilight har ju en massa fans som absolut inte kommer köpa deras skivor nu.. :)







Dom borde egentligen inte äns få vara med på vår blogg


ARO

hejj team twilight saga! JAg skulle vilja veta lite mer om aro i Volturi. Kan vi skriva lite om honnom så skulle jag bli jääääte glad

tack så mycke  
kram @m@nd@


Såklart vi skriver lite om honnom:)



ARO
Aro är Volturiklanens ledare. Han vill att hans klan ska bli så stor som möjligt och att han ska ha makt över världens alla vampyrer. Han nästan samlar på vampyrer med speciella begåvningar. Hans egen talang är att han kan läsa alla tankar som personen han nuddar någonsin har tänkt. Men han kan inte läsa Bellas tankar vilket gör honom väldigt intresserad av henne. Aro är gift med en vampyr som heter Supia. Aro hade tidigare en syster som hete Didyme. Hon och Marcus var kära när han fick veta att hon och Marcus tänkte lämna Volturi dödade han henne, utan att låta Marcus få reda på att han dödade Didyme. Han blev vampyr 1300 år före kristus.







Problem

Vi har lite problem med att sätta dit headern.
Vi behöver väääärkligen hjälp med att sätta
dit den. Om någon kan hjälpa oss med det
vore det bäst. Ni kan komentera detta inlägget
om ni tror att ni kan hjälpa oss.



För er som undrar..

.. så är Taylor Lautners ( Jacob Black ) sko-storlek 44-45 :)



Man ser inte hans fötter så bra men bilden va söt :D


Vill inte vara känd

Kristen Stewart ( Bella Swan ) har tröttnat på att vara känd . I en intervju med Elle sa hon det här: Vad folk inte får se är alla kameror som trycks upp i mitt ansikte, de bisarra frågor som ställs och alla människor som skriker och snubblar över varandra för att få min uppmärksamhet. Alla foton på mig, det känns som om jag tittar på någon som har blivit våldtagen, sa hon. Den gämförelsen har gjort många organisationer arga men hon har bett om ursäkt. Jag begick ett stort misstag och är jätte ledsen över mitt ordval, säger Kristen.




Ja, det var väll inte det bästa hon kunde säga ?


Svar på fråga

Fråga: när kommer den ut på bio????????????




Svar: Datumet på premiären av Welcome To The Rileys är inte bestämt än men vi kommer att göra ett inlägg när vi vet. Kram ! TTS


Smakprov

Här kommer ett litet smakprov på våran nya header är ni beredda?



Ashley ♥ Joe

Ashley Greene (Alice Cullen) har ju varit singel ett tag men nu har hon hittat en kille. Joe Jonas ! Dom sågs tillsammans innan London-premiären av Eclipse. Paret åt en middag på lyx-resturangen The Ivy in London innan premiären.




Joe Jonas dejtar Ashley Greene!





Källa : Posh24


Inte utan min .. pappa ?

Kellan Lutz dök upp på Los Angeles Premiären av "Inception" i tisdags med sin pappa ! Vad gulligt av honom att ta med sin pappa ! Han måste vara stolt över Kellan (Emmet Cullen) och visst såg dom glada ut tillsammans ?


Kellan Lutz låter pappa hänga med på premiärer!


Källa: Posh24


ny header

en ny header är på g. imorn eller senast på mondag kommer den att vara uppe.

Är det nån speciell ni vill ha med på headern?



Welcome To The Rileys

Nu äntligen finns det en trailer till Kristen Stewarts nya film “Welcome to the Rileys“.

Filmen handlar om ett par som förlorar sin dotter i en bilolycka. Familjen börjar ta hand om unga Mallory spelad av Kristen.



Åhh vill se den NUU!

Robert = äkta vampyr

WOW ! Robert Pattinson (Edward Cullen) är släkt med Greve Dracula ! Det var Anecstry.com som grävde i Robs släkt träd och då fick dom också reda på att Stephanie Meyer (författare av Twilightsaga) är släkt med Robert ! Och det betyder ju att Stephanie också är släkt med Greve Dracula ! Rörigt men sant :D








Tycker ni att dom är lika ?


Rob har blivit biten av ett lejon !!

Men ta det lungt, han är okej . Lejonet hade inga tänder och ville bara vara snäll. Robert spelar wn cirkustränare i sin nya film Water for Elephants så han har spelat in scener med exotiska djur. Han sa "Jag är runt exotiska djur varje dag. Det är galet. Jag blev biten i armen av ett lejon utan tänder, och dom sa 'Det är okej, han gör det hela tiden.' och jag sa 'Erm.. okej.' Sedan fick de lejonet att bita hårdare, eftersom han var försiktig och bara slickade på min arm.




Källa : www.posh24.se



Visste du att...

När Nikki Reed skulle stylas om till Rosalie Hale fick hon bleka håret så många gånger att det tillslut började lossna.

Robert Pattinson brukar prata med bebis röst när han vinner eller lyckas med något.

Kristen Stewart är så rädd för vampyrer att hon hänger upp vitlök på hennes sovrumsdörr för att hålla dom borta.

Emmet och Rosalie har gift sig flera gånger.

Carlisle omvandlade Esma till vampyr för att rädda henne undan döden efter att hon kastat sig ut över en klippa av sorg för att ha förlorat sitt förstfödda barn.

Forks har blivit ett populärt resemål för Twilight-fans. År 2005 hade staden 5575 turister och år 2009 var siffran uppe i det otroliga 69 975.



Källa: www.cattiziz.blogg.se


Eclipse

Hej alla läsare! Nu har vi inte uppdaterat på super länge som vi alla ska försöka bli lite bättre på.
SÅ nu hade jag tänk att recensera Eclipse som jag var och såg i onsdes med mina kompisar.

Jag tyckte att den var super duper bra. Den var lite mer läskig än dom andra men den var också lite rörig.
Om man inte har läst boken fattar man nog inte så mycket.
Men annars var den suuper! Taylor var sjukt snygg Kristen var super söt och Rob han.. ja han är ju Rob :P

Se deen ;)

den får 4 av 5 TTS :)


RSS 2.0