Visste du att...

Stephanie Meyer säger att om hon skulle vara en 14 åring så skulle hon vara Team Jacob för han är mer hennes stil.

Sam Uley måste bära extra långa shorts i filmen eftersom hans stuntman hade ont i knät och var tvungen att ha ett stödbandage.

När Bella skär sig på pappret och Edward knuffar in henne i bordet (smidigt) så var alla i rummet stuntmän.

Bellas bitmärke sitter inte på rätt plats i New Moon. James bet henne på ett annat ställe.


Fråga

Heeeeeiisaaannhh<33
Jag undrar om Edward (robert) lan läsa tankar via telefon?

Bra att få svar


Kraaaamiizzzzzzar Emmah

Heiiheii

I New Moon så ringer Edward hem till Bella och Jacob och säjer att Bellas pappa ordnar en begravning och Edward tror att det är Bella´s begravning. Ifall han skulle kunna läsa tankar så skulle han ju veta att det inte är Bellas begravning. 
Hoppas du fick svar på din fråga (=

Kram TeamTwilightSaga

The short second life of Bree Tanner

Exakt detta stog i Sydsvenskan i går tror jag...

Stephenie Meyers nya bok "the short second life of Bree Tanner" kommer att släppas gratis på nätet. Twilight- författaren skriver på sin hemsida att hon vill ge den som en gåva till sina fans. Boken som trots att den är nästan 200 sidor kallas för "novell" släpps i fysisk form den 5 juni och på nätet den 7 juni. Den handlar om en av karaktärerna i den tredje Twilightboken "Eclipse".


OMG! Det ska bli så kul! den hinner precis komma ut innan jag åker på semester så jag vet exakt vad jag ska läsa hoppas bara att den kommer ut på svenska. Vi har inte skrivigt om den så mycket men det står om den på andra Twilight bloggar. 
 
så ser framsidan ut...


Sorry

Sorry... Nu är det verkligen dags att uppdatera!
Vi har varit i New York så vi har inte kunnat uppdatera så mycket. Här är en bild på godis som vi köppte. Det fanns inte alls mycket med Twilight men godis mmm...


Goott<33
detta godiset finns i The Big Apple :) Finns också med Edward.

Musik

Till varje film som kommit ut (Twilight, New Moon) så finns det ju ett soundtrack med musiken ifrån de olika scenerna.

Men vad många inte vet är att Stephenie Meyer gjorde sin egna spellista till varje bok medan hon skrev de. Medan hon skrev böckerna lyssnade hon alltså på den musiken och det inspirerade hennes skrivande. En del utav hennes egna spellistor har dessutom även kommit med i själva soundtracket till filmerna bl.a Muse.



( Text TwilightSweden.se)

Jacobs hus

Detta är nog ganska ointressant men jag tyckte att det var kul att veta...
I böckerna är ju Jacobs hus rött men i New Moon så hade dom köppt eller lånat jag ver inte ett grönt hus så samma dag som dom skulle spela in så började dem att måla om :) Det blev ju bra och likt böckerna. 
 
      Det gröna är bara färgat i photo shop

RSS 2.0