Behind the scenes ..

Under en filminspelning när dom spelade in Eclipse så skadades Jackson Rathbone ( Jasper Cullen/Hale ) . Det var i en strids-scen som gick över styr och han fördes in på sjukhus för säkerhets skull. Han blev inte allvarligt skadad och två dagar senare kunde han fortsätta med Eclipse inspelningen.

Läkare kom hela tiden till inspelningarna men det gälde inte skådespelarna. Det var alla deras fans! Dom fick sammanbrott så fort dom såg kändisarna . Taylor Lautner sa " Det finns vissa som hyperventilerar och slutar andas. Då måste en doktor komma igen. Vi har verkligen sett våldsam passion."

Vid flera stuntscener fick dom flyga genom skogen hängande i selar klockan 6 på morgonen. Ibland fick dom stå i ösregn och minusgrader och skulle ändå se till att sminket inte smetades ut. Nikki Reed ( Rosalie Cullen/Hale ) tyckte att det var "känslomässigt och fysiskt krävande".

Manuset till Eclipse hamnade på internet ! Plötsligt låg 110 sidor av Eclipse manuset på internet och ingen visste hur det hade kommit dit. Jackson Rathbone hade tappat bort sitt manus kort innan det hände så det var troligen hans. Det var en äldre version men fansen kastade sig över det ändå. Inget vet hur det kom dit. Redan i New Moon så hände saker med manuset. Det råkade nämligen hamna i en papperskorg !




Kommentarer
Postat av: R..........

får jag kopiera det om manuset!?

2010-08-03 @ 13:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0