Lite om Charlie Swan

Charlie Swan 

Charlie Swan är Bellas pappa och han jobbar som polis i Forks. Han intressen är att fiska, vilket han ofta gjorde med Billy Black och Harry Clearwater innan Harry gick bort, och att se på  sporter på TV. Charlie gifte sig med Bellas mamma, Renée, strax efter att de båda hade gått ut High School, och de fick kort därefter Bella. De skilde sig  senare, och Renée flyttade ut. Charlie hade efter det väldigt svårt att komma över Renée. Han är för övrigt väldigt dålig på att laga mat, och överlåter det ansvaret åt Bella när hon bor hos honom.

Vid 17 års ålder flyttar Bella hem till Charlie i Forks. Till en början accepterade Charlie hans dotters pojkvän Edward, men efter händelserna i När jag hör din röst så ger han Edward skulden för att Bella deppar efter han lämnat henne. Charlie vill att  Bella ska bli tillsammans Jacob Black, och han visar tydligt att han skulle vilja att Bella valde Jacob över Edward.

Charlie stannar i Bellas liv efter hennes förvandling. Han får veta att Bella och familjen Cullen inte är mänskliga i 4:an han misstänker att någonting inte står rätt till. Efter att han blir presenterad för sitt barnbarn Renesmee blir han väldigt fäst vid henne.

I filmerna spelas Charlie av Billy Burke.




Är det någon ni vill veta mer om?? komentera eller meila in till oss på [email protected]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0