Lite om Renesmee

Renesmee Carlie Cullen kalllas för Nessie och är Edward och Bella Cullens dotter. Hon är till hälften vampyr och till hälften människa. Hon föddes den 10 september samtidigt som Bella blev vampyr eftersom att påfrestelsen var för svår för Bella att klara av som människa.

Renesmees hjärta slår onaturligt fort, och hon växer fyra gånger så fort som människor både mentalt och fysiskt (när hon är tre månader ser hon ut som en stor ettåring eller en liten tvååring.) När hon har blivit fullvuxen stannar hon i åldern, som vampyrerna. Det kommer att ske efter ungefär 7 år.

Renesmee har en övernaturlig förmåga, precis som vissa av vampyrerna; hon kan genom beröring visa andra personer sina tankar eller bilder hon har i huvudet. Hon föredrar att kommunicera på det sättet istället för att prata.

Jacob Black, som präglats på Renesmee, kallar henne för Nessie, vilket Bella inte gillar eftersom det påminner henne om namnet på Loch ness-odjuret. När Bella får nys om detta smeknamn hoppar hon på Jacob, men varulven Seth räddar Jacob från att dödas av Bella. Senare vänjer sig Bella vid smeknamnet, och även hon börjar kalla sin dotter för Nessie.

Efter som hon föds i 4an så finns det inga bilder på henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0