Lite om Seth Clearwater


Seth Clearwater är Leahs lille bror och medlem i La Push-flocken. När han är varg har han sandbrun päls. Han blir en varulv i När jag hör din röst vid ungefär samma tidpunkt som sin syster. Seth påminner Bella om en yngre Jacob.

När dom nyfödda vampyrerna i tredje boken anfaller stannar Seth med Bella och Edward eftersom att han, på grund av sin ålder, inte ska vara med i striden utan han ska berätta för Edward vad som händer på ängen där dom andra slåss. När Victoria och Riley attakerar slåss Seth med Edward. Han dödar Riley med Edwards hjälp.

I Så länge vi båda andas har Seth hunnit bli vänn med Edward, och han är där på Edwards och Bellas bröllop. Seth har en stor roll i denna boken. Till en början är han den ende vargen som känner sig helt bekväm i familjen Cullens närhet. Enligt Edward har Seth väldigt ärliga och äkta tankar, vilket gör honom omtyckt av Cullen-familjen. När Jacob lämnar flocken ansluter sig Seth snabbt till honom, för han är emot Sams plan att attackera familjen Cullen.

I filmerna spelas Seth av Boo Boo Stewart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0